24 uur per dag bereikbaar telefoon: 06 - 19 27 98 21
24 uur per dag bereikbaar telefoon: 06 - 19 27 98 21

Wie is er voor u na de uitvaart!

Nazorg staat bij mij hoog in het vaandel. Na de uitvaart begint voor de nabestaanden vaak de moeilijkste periode. Het verwerken van het verlies van een dierbare en het accepteren van een leven zonder de ander moet een plek krijgen. Omdat iedereen op zijn eigen manier rouwt, is het niet mogelijk iets over de duur van een rouwproces te zeggen.

Kort na de uitvaart neem ik contact met u op. Samen kijken we dan terug op uw ervaringen rondom de dagen van het afscheid en de dagen daarna. Wanneer u nog verdere hulp nodig heeft zal ik u in contact brengen met deskundigen.

Naast emotionele problemen zult u al snel geconfronteerd worden met allerlei zakelijke kwesties die geregeld moeten worden.
U krijgt van mij het boekje “Gids voor nabestaanden”. Ook kan ik u in contact brengen met een adviseur die u daarbij helpt.


Administratie – Belastingen

www.jaapbeunder.nl

Notaris kantoor
www.notaristimmers.nl
www.notarisvanloenhoud.nl

Stervens-rouwbegeleiding
www.humanitas-rijnland.nl
pcj.dejong@quicknet.nl
p.noordhuizen@ziggo.nl

Collega uitvaartzorg
Thea Dijkstra, www.theadijkstra.nl

Kisten
www.unigra.nl
www.greencoffins.nl

Lijkwade
www.wikkelgoed.nl
www.margaretsabee.com

Rouwvervoer
www.puls-online.nl

Rouwdrukwerk
www.drukkerij-flora.nl
www.drukkerijaborvincit.nl

Gedenktekens – urnen
www.memorienatuursteen.nl
www.bootlisse.nl

Bloemen
www.bloemenstalletje.com
www.typischtienbloemwerken.nl
Bloemen hebben soms de kracht van woorden” dit zijn de woorden die symbool staan voor de rouwstukken van Tineke. Uw eigen inbreng staat centraal om op die manier een zo persoonlijk mogelijk rouwstuk samen te stellen. Door eventueel bloemen of andere materiaal uit u tuin te verwerken, wordt het persoonlijke accent nog eens benadrukt.